Wellness

De Dorsakkers beschikt over een ruime sauna met aparte doucheruimte. Hier kun je onbezorgd een middag of avond heerlijk ontspannen in een warme ambiance.  Na een poosje vertoeven in de sauna is het heerlijk om het geheel af te sluiten met een heerlijke lichaams-voetreflexmassage of een pedicure behandeling.

Massage is al zo oud als de mensheid zelf en is voortgevloeid uit de instinctmatige behoefte, om bij ongemakken, te wrijven op het lichaam. Afgezien van een weldadige en heerlijke ontspanning, zorgt massage onder andere voor een betere doorbloeding, zodat uw gezondheid een zeer positieve impuls krijgt
Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen, onderrugklachten enzovoort geeft massage veelal direct verlichting!

Voetreflexzone therapie is een drukpuntmassage, waarbij men er vanuit gaat dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexzones of reflexpunten in de voet verbonden.

Door middel van het masseren van deze reflexzones stimuleer je de bijbehorende lichaamsdelen en geef je de eerste aanzet tot genezing. Dit wordt ook reflexologie of voetreflexologie genoemd.
De therapie verminderd ook blokkades, waardoor energie weer beter kan gaan stromen. Het lichaamseigen genezingsvermogen zorgt voor de rest.

Tarieven Sauna/ massage

Gebruik sauna
per persoon (excl. gebruik badjassen en handdoeken)

Voetreflexmassage
behandeling 25/40 min

Lichaamsmassage
behandeling 30/50 min

Pedicure
behandeling 30 min

Pedicure in combinatie met voetreflex
behandeling 50 min

 


€ 15,00


€ 20,00/ € 31,50


€ 22,50/ € 36,00


€33,00


€ 40,00


Gebruik badjassen en handdoeken sauna €10,00 p.p.